Nieuw : Bumpers van Eurorepar

Met veel plezier kondigen we u een nieuw productgamma aan: de bumpers van Eurorepar.

Deze bumpers zijn ontworpen voor zowel personenwagens als bedrijfsvoertuigen. Ze zijn goedgekeurd in de strengste testen en koppelen zo design aan veiligheid.

Het bumpergamma van Eurorepar vormt de ideale keuze voor bestuurders:

  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Een plaatsing die op alle punten overeenstemt met het originele onderdeel
  • Meer dan 100 referenties om tegemoet te komen aan de marktbehoeftes

Ontdek alles over de bumpers van Eurorepar, exclusief beschikbaar bij DISTRIGO!


Veiligheidstroeven

Bumpers zijn cruciale onderdelen van het koetswerk van een voertuig. Ze dragen zowel bij aan de esthetiek van een wagen als aan de veiligheid van voetgangers. Daarom zijn de bumpers van Eurorepar zorgvuldig ontworpen en werden ze onderworpen aan talloze tests die zijn goedgekeurd door de experts van Stellantis. Zo verzekeren deze bumpers zowel hun duurzaamheid als esthetiek en hoogstaande veiligheid.


Een uitgebreid gamma

Het gamma wordt in twee golven uitgerold en zal meer dan 100 referenties omvatten om tegemoet te komen aan de behoeften op de markt om personenwagens en bedrijfsvoertuigen uit te rusten. De bumpers van Eurorepar zijn makkelijk en zonder aanpassingen te monteren.

Het gamma van Eurorepar richt zich op oudere wagens. Voor dit nieuwe aanbod heeft Eurorepar de focus gelegd op wagens die niet meer worden geproduceerd en van meer dan 5 jaar oud: Stellantis-modellen zoals de Peugeot 208, Opel Corsa, Citroën C4, Fiat 500 … Andere referenties worden binnenkort aan het gamma toegevoegd.


De ideale keuze voor bestuurders

Het bumpergamma van Eurorepar is de voor de hand liggende keuze voor bestuurders, want het hele gamma is conform de Europese regels en de vereisten van Stellantis, en garandeert de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Neem contact op met een van de DISTRIGO-partners voor bijkomende informatie