Distrigo:
elke dag aan uw zijde

Wilt u uw bestellingen van reserveonderdelen optimaliseren?

DISTRIGO is de partner die u helpt het juiste onderdeel te vinden, aan de juiste prijs en geleverd op het juiste moment.

Meer dan alleen reserveonderdelen

Dankzij onze hooggekwalificeerde teams en een vlekkeloze logistiek biedt Distrigo u ondersteuning op maat, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het beheer van uw garage en de voertuigen van uw klanten zo snel mogelijk weer op de weg krijgen.

Onze diensten

 • Online bestellingen

  Op ons Service Box-platform vindt u een compleet assortiment originele Mopar-onderdelen, multimerkenonderdelen en alle technische informatie die u nodig hebt.
 • Toegewijde klantenservice

  Zowel op het terrein als in onze callcenters worden onze teams voortdurend opgeleid om uw technische vragen te beantwoorden en u te helpen het juiste onderdeel te kiezen.
 • Verkoopondersteuning

  Bij Distrigo profiteert u van regelmatige promoties, incentives en de persoonlijke ondersteuning van een toegewijde adviseur die u regelmatig bezoekt.
 • Hoogwaardige logistiek

  Dankzij onze meerdere leveringen per dag en onze grote, voortdurend bijgewerkte lokale voorraad ontvangt u snel de producten die u nodig hebt.

Distrigo, dat zijn

4 DISTRIBUTIECENTRA

2 LEVERINGEN PER DAG IN HEEL BELGIË

EENVOUDIGE BESTELPROCEDURES VIA HET ONLINE SERVICE BOX-PORTAAL

CONTINUE PROMOTIES

Word
DISTRIGO-klant!

Wilt u profiteren van het uitgebreide multimerkenassortiment en de diensten op maat van Distrigo?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Distrigo-partner.

Sluit aan bij het EUROREPAR Car Service-netwerk

Door aan te sluiten bij het EUROREPAR Car Service-netwerk geeft u uw bedrijf een echte boost. Onze strategische ondersteuning, advies en begeleiding zullen u helpen uw omzet te verhogen, uw klanten te behouden en nieuwe klanten te winnen.

Meer weten
Happy guy

ONZE DISTRIBUTIECENTRA IN BELGIË

BELGIAN CAR PARTS ZELE

BELGIAN CAR PARTS
ZELE

BCP ZWEVEGEM

BELGIAN CAR PARTS ZWEVEGEM