Een gloednieuwe allseason-band, exclusief bij DISTRIGO

In februari heeft een nieuwe band de markt bestormd met een uitzonderlijke combinatie van technologische innovaties. Minder risico op aquaplanning, meer grip bij het remmen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: deze band heeft alles in huis om bestuurders te overtuigen in 2024.

 

Eurorepar Reliance AllSeason, voor alle wagens en alle seizoenen

Nu consumenten steeds vaker gebruikmaken van vierseizoensbanden, speelt EUROREPAR in op de toenemende vraag met de lancering van zijn band ‘Eurorepar Reliance AllSeason’, een stille band van niveau B (71 db) met een B-label voor grip bij het remmen op een nat wegdek. Een nieuw model dat de huidige trend versterkt om voor vierseizoensbanden te kiezen in plaats van winterbanden.

Zijn assortiment van 23 maten, van 14 tot 19 inch, voor 80 toepassingen, maakt de Eurorepar Reliance AllSeason-band geschikt voor de meeste voertuigen op de weg, van kleine stadsauto’s tot SUV’s en bedrijfsvoertuigen.


Een groef voor elk seizoen

Regen: De vele groeven aan de zijkant verbeteren de prestaties op nat wegdek door een betere waterafvoer. De verhoogde stijfheid tussen de blokken vermindert de bewegingen voor veiliger rijden op alle soorten ondergrond.

Sneeuw: V-vormige laterale groeven bieden grip op zowel besneeuwde wegen als op ijzel.

Alle omstandigheden: De hoek van de laterale groeven zorgt voor optimale tractie en remprestaties in alle omstandigheden. Twee soorten 3D-lamellen garanderen goede prestaties in elk seizoen en beperken abnormale slijtage.


Made in Europe

De ‘Eurorepar Reliance AllSeason’-band is ontworpen en gemaakt in Europa, een duidelijke indicatie dat hij het vertrouwen verdient van klanten die kwaliteit en technologische vooruitgang waarderen. De zijdelingse sleuven en afwateringskanalen, de verstevigingen om de structuur te verstijven en de slijtage-indicator waarborgen uitstekende prestaties op nat, droog, beijzeld of besneeuwd wegdek. De ‘Eurorepar Reliance AllSeason’-band is conform de Franse ‘loi Montagne’ (Bergwet) dankzij zijn 3PMSF-certificering voor alle maten, en kan gebruikt worden in Franse departementen met winterbeperkingen.


Prijs-kwaliteitsverhouding als grote verkooptroef

Met zijn versterkte grip, zijn ongeëvenaarde levensduur en zijn innoverende technologie, biedt de ‘Eurorepar Reliance AllSeason’-band een prijs-kwaliteitsverhouding die klanten zal overtuigen over te stappen op vierseizoensbanden.


Exclusief bij DISTRIGO

Het DISTRIGO-team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om je bestelling van de ‘Eurorepar Reliance AllSeason’-banden snel te verwerken.

Bestelbon downloaden >

Neem contact op met een van de DISTRIGO-partners voor bijkomende informatie