Bardahl: de referentie voor motorsmeermiddelen en -additieven

“Niets houdt u tegen”. De slogan van Bardahl zet de toon. Sinds zijn oprichting streeft het merk naar uitmuntendheid in motoronderhoud en de verbetering van motorprestaties. Het is niet meer dan logisch dat Distrigo en Bardahl hun krachten bundelen om u kwaliteitsproducten aan te bieden. Het is het DNA van Bardahl en zijn uitgebreide assortiment.


Innovatie, een passie sinds 1939.

Bardahl is bekend en erkend om zijn expertise. Zijn producten worden systematisch getest op voertuigen en machines in reële gebruikssituaties om u optimale betrouwbaarheid te garanderen. Bardahl-smeermiddelen en -additieven zijn perfect geschikt voor de motoren van vandaag. Zowel voor benzine-, diesel- als hybridemotoren kunt u er zeker van zijn dat u de oplossing krijgt met de best mogelijke prestaties. De reputatie van het merk op de vijf continenten en in de autosport getuigt hiervan.


Bardahl: toonaangevende producten, van smeermiddelen tot ruitenvloeistof.

Het merk is net zo bezorgd over zijn prestaties als over zijn impact op het milieu en de maatschappij. Bardahl ontwikkelde en lanceerde de 100% biotechnische Bardahl Plasma-technologie: het eerste additief zonder aardoliebestanddelen. Dit is slechts één voorbeeld van de toekomstgerichte oplossingen waar het merk aan werkt. Het Bardahl-assortiment voorziet in de behoeften van al uw klanten, of het nu gaat om fleetmanagers, rallyrijders, eigenaars van oldtimers … of gewoon perfectionisten. Ontdek het volledige assortiment:


Combineer de sterktes van Bardahl en DISTRIGO

Ons gemeenschappelijke doel is om de motorprestaties te verbeteren en de levensduur van motoren te verlengen. Wanneer u Bardahl-producten bij ons bestelt, bent u ook zeker van een foutloze service. Onze teams van experts zullen uw vragen beantwoorden en u adviseren over de Bardahl-oplossingen die het meest geschikt zijn voor uw behoeften. Ons goed geoliede netwerk zorgt voor een snelle levering, zodat u zo snel mogelijk aan de verwachtingen van uw klanten kunt voldoen.

Bestel uw Bardahl-producten nu bij uw DISTRIGO-verdeler of neem contact met ons op voor advies op maat.

Neem contact op met een van de DISTRIGO-partners voor bijkomende informatie